BAŞKA POSTALARA BENZEMEYİZ!
Türkiye genelinde yayımlanan Doğan Holding’e ait Posta gazetesinin ilk sahifeleri porno dergilerinin seviyesine yaklaşmış durumda.
Habercilik anlayışı ile bir yaz boyunca kim kiminle nerede? Ne yapıyorlar? Ne yemekteler? Ne içmekteler in? Yanı sıra, kimin vücudu daha güzel, kim selüloitli, kim formunu koruyor da çabası. Frikik verenlerin görüntüsü, havuza yahut denize atlayan ünlü bayanların kalçalarının arasına girmiş pikini, mayo sahneleri, sevgililerin deniz kenarında öpüşme ve kısa sevişme görüntülerinin sarı sahifelere taşınması.
Yüzlerce hatta binlerce kişinin satın alarak evine soktuğu Posta gazetesinin kırsal kesimdeki bazı Abazaları daha da Abazalaştırma reaksiyonları. Dedim ya, porno dergilerinden üç aşağı beş yukarı sahneler.
Birde Haydar DÜMEN’in, dümeni yer almakta gazetede. Gülerek okuyorum bu adamın yazılarını gazeteyi tesadüf elime aldığım zaman. (Asla para ile satın almam.)
Haydar hoca tutturmuş dümenini gidiyor. Artık insanlardan gelen sorularımı aktarıyor, yoksa o soruları kendisimi hazırlıyor bilemem ama düşündükçe “Türkiye de ne kadar cinsel sorunu olan insan varmış?” diyorum.
Sorular bir kenara, soruların cevabı da hayli komik. Bu sorular okuyucudan geliyorsa, Haydar hoca: ki hocaysa? Soruları mantıkla ya da bilimsel olarak cevaplamak yerine tamamıyla alaycı bir şekilde ve tekerleme ile karşılık veriyor. Hoca dediğiniz çözüm üretir ama bu ak saçlı amca çözüm yerine popülarite üretmenin peşinde.
Hay aklına yanayım iki satır soru yazıp da gazeteye gönderene. Sorunun varsa git elinin altındaki doktora anlat derdini, varsa çaresini bulur söyler elbet. Genç kızlar için evlilik öncesi cinsel ilişkinin normal olduğunu söyleyenden medet ummak, Allaha yalvarmak yerine ağaca bez bağlamaya benzer.
Gelelim gazetelerin arka sahifesine. Sağ üst köşede her zaman yabancı bir porno yıldızının yahut çıplak poz vermiş bir mankenin fotoğrafı yer alır.
İç sahifelerimi? Sadece Mesut YAR’ın Tv dizilerini mercek altına aldığı köşe yazısı tebessümümü artırır. Hem komik, hem eğlenceli hem de düşündürücü.
Diğer sahifeler mi? Ha bakmışın, ha boş tencereye vurmuşun.
Aman haaa! Elinizdeki 4 yapraklı, 8 sahifeli AKSARAYPOSTA’nın kıymetini bilin. Bizim Postamız başka postalara benzemez.